Víkend 15.-16.12. patřil v Havířově posledním žebříčkovým turnajům mládeže čili 24 nejlepším hráčům všech kategorií ze žebříčku. V neděli se po sobotním představení dorostu ukázali mladší žáci a žákyně, kde náš oddíl reprezentoval David Sochor společně s Karolínou Jaroňovou.

David jako nasazená pětka v turnaji tradičně neprohrál ve skupině set a postupoval tak do hlavní soutěže. Tam v prvním kole zvítězil po dlouhém boji se Sivákem z Hostinného v koncovce pátého setu a ve čtvrtfinále nestačil na havířovského Kmenta. V zápase o umístění zvítězil opět v koncovce pátého setu nad krajanem ze Slavoje, Nádvorníkem. O 5.-6. místo nestačil na strážnického Morávka.

Karolína jako nasazená osmička ve skupině taktéž neztratila set a postupovala rovněž z prvního místa do hlavního pavouku. V prvním kole si bez problému poradila s Truněčkovou z Hradce Králové, poté však podlehla ve čtvrtfinále vlašimské Polákové. Na oboustranný sendvič hradecké Zoubkové pak v zápase o umístění bohužel nestačila a v posledním zápase se zlínskou Ďulákovou prohrála ve čtyřech setech. Obsadila tak osmou příčku.