Na letošních Přeborech Prahy jednotlivců, které proběhly o třetím lednovém víkendu ve sportovní hale JEDENÁCTKA VS na Jižním Městě a ve sportovním areálu HAMR v Braníku, Sparťané bojovali ve všech 25 soutěžních disciplínách a opět se neztratili!

Na dvoudenní maraton se přihlásilo cekem 23 Sparťanů, z toho 19 zástupců mládežnické základny. A mládež také vybojovala pro Spartu 31 medailí! V letošní sbírce máme celkem 6 zlatých, 8 stříbrných a 17 bronzových kovů.

Nejvíce se dařilo Karolíně Jaroňové (v mladším žactvu získala 3x zlato a titul Přeborníka Prahy!!, ve starším žactvu 2x bronz v mixu a ve čtyřhře) a Natálii Handlové, která stála na stupních vítězů hned ve třech kategoriích! Velkým úspěchem Naty je 3.místo ve dvouhře žen, dále získala v dorostu 2.místo ve dvouhře a čtyřhře a ve starším žactvu 2.místo ve dvouhře a 3.místo ve čtyřhře.

Také David Sochor přidal čtyři kovy pro Spartu (v mladším žactvu 1.místo v mixu, 3.místo ve dvouhře i ve čtyřhře a 3.místo v mixu staršího žactva). Tři medaile vybojovala v mladším žactvu Tereza Melíšková (1. místo ve čtyřhře, 2.místo v mixu a 3.místo ve dvouhře).

V nejmladším žactvu bodovali ve všech disciplínách Martin Jandus (1. místo ve dvouhře!, 2.místo ve čtyřhře, 3.místo v mixu) i Adélka Nosková (2.místo ve dvouhře a ve čtyřhře, 3.místo v mixu).

Do sparťanské sbírky přispěla ve starším žactvu ještě Andrea Jungwirthová stříbrem ze čtyřhry a bronzem z mixu (společně s Ondrou Melíškem) a Natálie Fabiánová bronzem ze čtyřhry. Ve čtyřhře dorostenců získalo 3.místo sparťanské duo Adam Sochor a Martin Bruk a bronz přidala také Aneta Kohlmannová ve čtyřhře žen.