V neděli 3.2. pokračoval seriál bodovacích turnajů v Jaroměři a Hostinném, tentokrát v kategorii staršího žactva. Opět jsme zahráli úspěšně!

V Jaroměři nám startovalo kvarteto starších žáků. David Sochor, Naty Handlová, Andrea Jungwirthová a Vašek podrazil.

V turnaji A se nejlépe dařilo Vaškovi, když postoupil ze své skupiny z druhého místa, kde prohrál pouze s hradeckým Šormem. V prvním kole hlavní soutěže vyzrál nad havířovským Barošem, v druhém však nestačil na Filipa Karla z HB Ostrov. Skončil tak na 9.-16. místě.

Holky (Naty a Andrej) bohužel jejich skupiny poslaly do soutěže útěchy. Tam nevyhrály v prvním kole se svými soupeřkami. Naty prohrála s elizzáckou Vydrovou a Andrej nad doverskou obranářkou Grimmerovou. Obě obsadily 21.-24. místo.

V béčku se naopak velmi dařilo Davidovi! Uhrál si prvenství ve skupině, což o nasadilo do druhého kola v hlavní soutěži, kde stále nenašel soupeře až do samotného finále, kde porazil svého krajan ze Slavoje, Václava Nádvorníka, v pátém setu. Zajistil si tím tedy jasnou účast na posledním BTM v Hluku v elitním turnaji a odvážel cenný kov!

Na nejmladších v Hostinném mezitím bojoval Martin Jandus s Áďou Noskovou.

Áďa ve skupině prohrála kousek v koncovce pátého setu s hradeckou Tomáškovou, s Csizmaziovou z Turnova a vyhrála nad Libscherovou z Děhylova. Skončila tak třetí ve skupině a hrála soutěž útěchy, kde až do finále prohrála pouhý set! Odvezla si tedy cenný kov!

Martin s přehledem vyhrál skupinu. V prvním kole porazil litvínovského Čmerdu ve třech setech, pak již ale nenašel taktiku na ústeckého Vršovského. Umístil se tak na děleném 9.-16. místě. Tím pro něj však turnaj nekončil! Ve čtyřhře s kotlářským Kauckým si vybojovali bronz ve čtyřhře, když se dostali až do semifinále!