Kromě družstev si Sparťanky v Linci zahrály i soutěž dvouher, kde se rozhodně naše barvy neztratily!

Pátek 19.4.:
Večer po družstvech se odehrály ještě dva zápasy ve skupinách dvouher. Zde Naty HANDLOVÁ a Aneta KOHLMANNOVÁ měly jednu prohru a jednu výhru.
Andrea JUNGWIRTHOVÁ prohrála o fous v pátém setu nad reprezentantkou ze Slovenska, Šinkárovou, v koncovce pátého setu a tím již bohužel kvůli dvěma prohrám nepostupovala a šla do útěchy.

Sobota, 20.4.:
Aneta v zápase o postup se Slovenkou Kováčovou hrála bez respektu a zvítězila ve čtyřech setech. Naty postupovala taktéž ze druhého místa. Andrejka vyhrála v posledním zápase skupiny v pěti setech nad Rakušankou Pöll a zajistila si tím tak třetí místo.

Neděle 21.4.:
Naty chytla jedno ze dvou předkol, kde narazila na reprezentantku ze Slovenska, Šinkárovou, které vrátila prohru ze sobotních družstev a radovala se z výhry v pátém setu. Mezi šestnácti pak nepustila Rakušanku Djordjevic ke své hře a zvítězila 3:0.

Aneta prohrála v koncovkách se silnou Němkou Kirner, kde v prvním setu válčila se soupeřčinou aktivní hrou. I přes vedení 10:9 ve třetím setu zápas prohrála a šla tak do bojů o 9.-16. místo.

Andrea svůj první zápas v útěše vyhrála ve třech setech proti reprezentantce z Malty, s Cutajar Antheou.

Pondělí 22.4.:
Naty se, stejně jako minulý den ve družstvech, utkala o medaili s Meškánovou z Vyššího Brodu, kde už bohužel nezopakovala včerejší vítězství. Naty prohrála ve čtyřech setech a umístila se tak ve starších žákyních na pěkném 5. místě.

V hlavní soutěži dorostenek vypadla Aneta mezi šestnácti, když v posledním zápase nestačila na útočnou hru s trávou levačky z Krupky, Ajdini.

Andrea si po WO výhře nad Melisou Sadikovic z Lucemburska zahrála semifinále útěchy. Po prohře s Italkou Pellizzon Noemi 1:3 si z lineckého turnaje odvážela celkové 19. místo a trofej za třetí místo v útěše.