V neděli 2. června se v Ostravě na MČR družstev představil dorost. Naty HANDLOVOU a Andreu JUGWIRTHOVOU doplnila v týmu Sparty ze sobotního MČR starších Aneta KOHLMANNOVÁ.

Holky v prvním kole dostaly, stejně jako v sobotu, soupeřky z TTC Ústí nad Orlicí. Vzhledem k letošnímu, velmi kvalitně obsazenému turnaji vyfasovala děvčata v těžké konkurenci poměrně nadějný los k postupu mezi nejlepších osm. V prvním zápase nastoupila Naty proti Šedové (8.), kterou velmi potrápila až do pátého setu, kde měla i mečbol za stavu 10:9. Bohužel smolně prohrála 11:13. Aneta poté hrála v každém setu vyrovnané koncovky s Doležalovou (47.), kde ta poslední pátá byla ve prospěch soupeřky. Avšak Naty s Anet zvládly čtyřhru bez obtíží a stále “žily“. Aneta s Eliškou prohrála 12:14 první set, a to i přes vítězný třetí set rozhodlo. Sparťanky čekaly boje o umístění v dolní polovině tabulky.

Zde už ztratila Anet a Naty proti Vrbnu pod Pradědem pouhý set a zvítězily 3:0.

Dál je čekaly hráčky z Vyššího Brodu. U Anety rozhodovaly v zápase s Meškánovou opět koncovky, které vyústily ve prospěch soupeřky po čtyřech setech. V tomto zápase již nastoupila i Andrea, která nestačila na hru Procházkové. V deblu si Anet s Naty poradily s Meškánovou a Levaiovou bez problému ve třech setech. Aneta poté zopakovala výhru z minulého týdne na Velké ceně Prahy s Procházkovou. V konečném zápase ale Andrea nevrátila prohru Meškánové taktéž z Velké ceny a holky tím šly odehrát konečný zápas o 11.-12. místo.

Zde si opět sparťanky nepočínaly špatně i přes únavu z celého víkendu stráveného v hale a až na debla, kde se Anet s Naty nechaly znejistit hrou soupeřek, zapečetila utkání Aneta výhrou 3:1 nad Synkovou a rozloučila se tak svým posledním zápasem s mládežnickými kategoriemi. Holky skončily celkově na 11. místě a v dalších ročnících budeme Naty s Andreou a samozřejmě i dalším sparťankám a sparťanům držet palce, aby buď navázali na umístění nebo dosáhli na medaili!