V srpnových mezinárodních turnajích Satellite Tour 2019 se Sparťanům dařilo zejména v kategorii mladšího žactva, když Kája Jaroňová dokázala v Havířově vyhrát všechny své zápasy a odvezla si tak z turnaje mladších žákyň zlatou medaili!! Další zlatou přidala i v soutěži družstev, kde startovala v týmu Baník Havířov 1 společně se Slovenkou Bílkovičovou a domácí Hanákovou! Gratulujeme! David Sochor se v úvodním turnaji letošního Satelitu v Senci probojoval také až do samotného finále, kde ale v pětisetové bitvě prohrál s Morávkem. Přesto je stříbrný kov cenným suvenýrem z kvalitně obsazeného turnaje a rovněž Davidovi gratulujeme!

Závěrečného turnaje v Hluku se už zúčastnili i další Sparťané, kteří sem přijeli přímo z náročného soustředění v Bystřici. Ve družstvech měla Sparta dva zástupce. Nadějný dívčí tým ve složení Kája Jaroňová, Andrea Jungwirthová a Naty Handlová postoupil ze druhého místa ve skupině, v úvodním utkání druhého stupně bohužel Sparťanky prohrály 1:2 s družstvem Niedersachsen "2" a skončily tak na 5.-6. místě. V chlapeckém týmu Sparty doplnil Lukáše Martínka a Adama Sochora plzeňský Jůza. Ve skupině skončili kluci třetí a pokračovali v pavouku útěchy, kde v dalších třech zápasech se slovenskými týmy už neprohráli a útěchu tak celkově vyhráli.

V jednotlivcích postoupil v Hluku do hlavní soutěže mladších žáků Lukáš Martínek, v prvním kole hlavní soutěže ale podlehl Janu Gabrielovi z České Lípy. Kája Jaroňová si zde zkusila zahrát už vyšší kategorii, ve starších žákyních také postoupila ze skupiny, ve druhém stupni pak smolně prohrála o dva míčky s bruntálskou Mazalovou. Ze skupiny postoupila ve starších žákyních také Andrea Jungwirthová, kterou ve čtvrtfinále vyřadila Slovenka Bílkovičová. Adam Sochor a Naty Handlová bohužel ze svých skupin v dorostu nepostoupili.