Listopadové BTM proběhly již tradičně v Hluku a v Hustopečích a Sparta byla opět vidět! Celkem pět medailí jí zajistil David SOCHOR a Kája JAROŇOVÁ.

V sobotu 16. listopadu se v Hluku odehrál turnaj mladšího žactva. V elitní kategorii A dokázal David vyhrát všechny zápasy v singlu i v deblu (společně s Morávkem) a získal tak zaslouženě dvě nejcennější trofeje, gratulujeme!!!

Další dvě medaile přidala do sbírky Kája, která v kategorii A po vítězství ve skupině prohrála až v semifinále s Polákovou a v deblu se s Čákorovou probojovala až do finále, kde už nestačily na vlašimskou dvojici Poláková, Holejšovská. Gratulujeme!

V kategorii B Spartu reprezentovali Lukáš MARTINEK a Áďa NOSKOVÁ. Oba postoupili do hlavní soutěže, Lukáše vyřadil ve druhém kole Řezníček a Áďu ve čtvrtfinále Kořínková.

V Hustopečích se v sobotu odehrál turnaj dorostu, kde jsme měli tři zástupce v kategorii B. Adam SOCHOR vyhrál skupinu, ve druhém kole ho však zastavil Lisztwan. Skupinu vyhrála také Andrea JUNGWIRTHOVÁ, Naty HANDLOVÁ po prohře se Zoubkovou šla do hlavní soutěže z druhého místa. Bohužel i do třetice nepřešly obě Sparťanky první kolo, Andrea prohrála s Lošťákovou 2:3 a Naty s Mazalovou také 2:3.

Andrea si polepšila v neděli v kategorii A staršího žactva, kde po prvenství ve skupině došla vítězně až do čtvrtfinále. V zápase o medaili však už byla úspěšnější Pisárová. V deblu pak společně s Dosedělovou skončila rovněž krůček od bedny, stejně jako v siglu na děleném pátém místě.

Páté místo v kategorii A vybojoval také David SOCHOR, který až ve čtvrtfinále podlehl celkovému vítězi Brhelovi. Medaili si však přivezl i z nedělní čtyřhry, když s Morávkem došli vítězně do semifinále staršího žactva, gratulujeme!

V kategorii A uhrála třetí místo ve skupině Kája JAROŇOVÁ, v pavouku útěchy došla pak až do semifinále, kde ji o pouhé dva míčky porazila ve vyrovnané bitvě Poláková. Ve čtyřhře starších žákyň skončily s Masopustovou na děleném pátém místě.

V turnaji nejmladší kategorie bojoval za Spartu Lukáš MARTINEK. Po druhém místě ve skupině ho v hlavní soutěži zastavil ve druhém kole Dušek, v deblu společně se Strakem došli až do čtvrtfinále.