V neděli 26. ledna a 9.února se ve čtvrtém kole pražského seriálu turnajů Grand Prix představilo v branickém Hamru ve všech čtyřech věkových kategoriích celkem 17 mladých sparťanů a sparťanek a opět úspěšně!

V lednu se zde odehrály turnaje nejmladšího a staršího žactva. V nejmladším žactvu startovali v kategorii A Lukáš MARTINEK a v kategorii B Marek MANDAT. Lukáš si v áčku dokázal vybojovat bronz, gratulujeme! Marek skončil v útěše čtvrtý.
Ve starším žactvu došla v kategorii A nejdál Kája JAROŇOVÁ, když v utkání o 7.-8. místo porazila Andreu JUNGWIRTHOVOU. Jenda MARHOL ve skupině o udržení vybojoval celkové 18. místo. V kategorii B se Pavlu ŠOURKOVI po prvním místu ve skupině už v hlavním pavouku nepodařilo vyhrát.

V únoru proběhly na Hamru turnaje mladšího žactva a dorostu. V mladším žactvu měla Sparta osm zástupců. V kategorii A skončila nejlépe Kája JAROŇOVÁ na 5. místě, Martin JANDUS byl šestý. Terezka MELÍŠKOVÁ a Pavel ŠOUREK skončili na 19. a 20. místě. V deblu ale už Martin JANDUS (spolu s Rekem ze Slavoje) neprohrál ani jeden zápas a získal tak zlato, gratulujeme! V kategorii B se ve skupinách vedlo nejlépe Ádě NOSKOVÉ, která skončila na prvním místě. Bohužel v hlavním pavouku, stejně jako u Honzy ŠPAČKA, Tondy NÁDOBY a Ondry ŠPERLA, měli navrch soupeři.

V dorostu se zadařilo Naty HANDLOVÉ, když po výhrách nad svými spoluhráči Martinem BRUKEM (7. místo) a Adamem SOCHOREM (4. místo) získala cenné stříbro, gratulujeme! V kategorii A startovala také Andrea JUNGWIRHOVÁ, která po 5. místě ve skupině už v následné skupině o udržení neprohrála a získala tak celkové 17. místo. V hlavním pavouku kategorie B neprohrál Jenda MARHOL a přidal tak zlatou medaili, gratulujeme! Vašek MATOUŠEK a Vojta NEZBEDA skončili ve skupině na 3. místě, Vojta poté vybojoval v útěše 2. místo. V deblu získala další zlato pro Spartu Andrea JUNGWIRTHOVÁ (spolu s plzeňským Jůzou) a Martin BRUK s Adamem SOCHOREM stříbro, gratulujeme!!

Další medaile za nejvýše umístěné hráčky získala Kája JAROŇOVÁ (zlato v mladších a bronz ve starších žákyních), Naty HANDLOVÁ (zlato v dorostenkách) a Terezka MELÍŠKOVÁ (bronz v mladších žákyních). Gratulujeme!