První adventní víkend v prosinci se v herně TJ ABC Branik odehrál tradiční Memoriál Ivana Kalibery v kategoriích mladšího a nejmladšího žactva.

V sobotu se v mladším žactvu nejlépe dařilo Davidu Sochorovi, který potvrdil svoji formu a ve skupině opět neztratil ani set. Jediným, kdo mu ubral dva sety, byl v semifinále Řeháček ze Slaného, kterého ale v napínavé koncovce porazil 3:2 (4,-10,7,-6,10). Ve finále si pak už bez problémů poradil s Krčkem
ve třech setech (také STC Slaný). Nebyla to ale jediná jeho medaile v turnaji! Společně s Kájou Jaroňovou se probojovali v deblu až do semifinále, kde je právě pár Řeháček/ Krček porazili v pěti setech 2:3 (7,-9,19,-7,-8). David si tedy odvezl další prvenství z turnaje plus ještě bronz ze čtyřhry!

Jenda Marhol po dvou prohrách ve skupině se zkušenějším Nádvorníkem a Řeháčkem skončil na třetím místě a hrál o 9.-16. místo. V prvním kole prohrál se Sládkem ze Slavoje ve čtyřech setech. V zápase o 13.-16. místo ho porazil spoluhráč Martin Jandus, ale potom v pěti setech zvítězil nad kotlářským Procházkou a obsadil tak 15. místo.

Kája Jaroňová prohrála ve skupině pouze s ústeckým Jedličkou a postupovala tedy z druhého místa do hlavní soutěže, kde jí los přiřadil Krčka ze Slaného. Ač byl jejich zápas před dvěma týdny na pět setů a ve prospěch Káji, tentokrát se karty obrátily a hráč ze Slaného postupoval do bitev o medaile. Hned na to ale porazila ústeckého Vršovského a s jeho oddílovým spoluhráčem Nechybou prohrála v těsných a dlouhých koncovkách. Umístila se tak na šestém místě, ale s bronzem ze čtyřhry s Davidem!

Martin Jandus se umístil ve skupině na čtvrtém místě. V prvním kole soutěže o 9.-16. místo prohrál s Vavrouškem z Pardubic. Poté si poradil s Jendou Marholem a se Sládkem o konečné umístění vyzrál v pátém setu 3:2 (-4,8,-6,6,7). Skončil tak na 13. místě.

Áďa Nosková byla ve skupině v turnaji B třetí. V útěše porazila Curtise ze Slaného 3:2 (-10,8,-10,9,9), hned na to opět v pěti setech nasazeného Červinku z Čakovic 3:2 (-9,6,-9,8,8). Ve finále pak nestačila na kotlářského Diveckého. Áďa se ale umístila na hezkém 8. místě.

Josef Krejča šel ze skupiny taktéž do útěchy ze čtvrtého místa. V prvním kole ho bohužel zastavil elizzácký Sedláček i přes to, že vedl 2:0 na sety, 2:3 (9,8,-6,-16,-8). Protože však bylo tentokrát méně účastníků než obvykle, tak si zahrál ještě zápas o umístění s Curtisem, ve kterém ale také podlehlv pátém setu s podobným průběhem 2:3 (7,5,-10,-5,-7). Obsadil tak 12. místo.

V nejmladších Martin Jandus s přehledem vyhrál skupinu. S výhrami pokračoval až do samotného finále, kde smolně prohrál v koncovce pátého setu s Plíškem z Benešova 2:3 (-6,-11,8,11,-7). Ve čtyřhře spolu s Martinkem Lukášem se dostali do semifinále, kde byl nad jejich síly pár Bertho/ Plíšek. Ale i tak si Martin odvážel stříbro a bronz!

Áďa Nosková měla ve skupině mnoho vyrovnaných koncovek, kde chyběl vždycky už jen kousek… Ze své skupiny tak šla hrát skupinu o udržení v turnaji A. Tam excelovala a vybojovala si pozici v tomto turnaji i na příští GP v lednu. Uhrála si celkem 17.místo.